2015. május 6., szerda

Nuxe Réve de Miel ajakápoló stift | teszt

nuxe reve de miel lip balm 01

A Nuxe márkáról több helyen olvastam már, de nem keltette fel annyira az érdeklődésemet, hogy kipróbáljak tőlük valamit. Ezután két dolog történt: felfedeztem, hogy a termékek megtalálhatóak az iparfumeria kínálatában és elkezdtem kifogyni az aktuális ajakápolómból. E két esemény összejátszása eredményezte, hogy végül megrendeltem a Nuxe Réve de Miel ajakápolót, a mai bejegyzés főszereplőjét.

Leírás (a márka honlapjáról):
A napraforgó származék az értékes növényi olajokkal (sáfrány, rizs, makadám olaj és ceramidok) táplálja a kicserepesedett ajkakat és gondoskodik a lipidpótlásról. Az árpa kivonat, az argán olaj és a shea vaj nyugtatólag hat a bőrre, az akácméz védi és helyreállítja az ajkak védőrétegét. Az ajakápolót extrém hideg körülmények között, Kanadában tesztelték.
Csomagolás: A szokásos stiftes megoldás, semmi érdemlegeset nem tudok róla elmondani. 4 gramm terméket tartalmaz és felbontás után 12 hónapig őrzi meg a szavatosságát a stift.

nuxe reve de miel lip balm 02

Használat: Inkább keményebb állagú termékről van szó, de a Himalaya Herbals kakaóvajasánál egy fokkal puhább azért. Nekem megfelel ez az állag, jó, hogy nagy melegben (apropó, ugye nem csak én szenvedek a hőségtől?) sem olvad könnyen sérülősre/törősre; és használat közben sincs vele semmi probléma, 2-3 húzással tökéletes mennyiség simul fel belőle az ajkakra. Az illata enyhén citrusos egyébként. Az összetevői elég szépek (amennyire meg tudom állapítani), az INCI végén található 4 illóolajat leszámítva, amik irritálhatják a bőrt; nem tudom, ilyen kis mennyiségben is kerülendőek-e mindenképpen.

Hatás: Jól hidratál, elégedett vagyok vele, de nem tesz csodát. Napi 1-2 alkalommal szoktam használni, ennyi elég neki (megfelelő folyadékbevitel mellett persze), hogy ápoltan tartsa az ajkaimat.

Ár, beszerezhetőség: Az ajakbalzsamot, ahogy a többi Nuxe terméket is, patikákban tudjátok beszerezni, illetve megtalálható az iparfumeria webshopban, 1590 Ft-os áron. Tisztában vagyok vele, hogy nem én vagyok a márka célközönsége, de szerény véleményem szerint ez az ár kissé túlzás egy ajakápolóért.

Összességében: Szimpatikus termék, meg vagyok elégedve a hatásával, de az ára miatt le kell vonnom egy pontot, így 4/5.

A terméket tesztelésre kaptam, de ez nem befolyásolta a róla alkotott véleményemet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése