2014. október 29., szerda

Sally Hansen Hard as Nails Xtreme Wear | 510 Brick Wall

sally hansen 510 brick wall 01

Ez a második Sally Hansen lakk a blogon, az elsőként kipróbált levendulaszín Lacey Lilac-ban csalódnom kellett (róla itt láthattok bejegyzést), ez a klasszikus vörös sokkal jobban teljesített.

Ennek a lakknak is folyékonyabb az állaga a számomra ideálisnál, az ecset pedig sok festéket vesz fel, de ha ennek tudatában lakkozunk, és jól lehúzzuk az ecsetet az üveg szélén, nem lesz nehéz dolgunk vele.

sally hansen 510 brick wall 02

Nem csíkozódok, nem foltosodik, egyenletesen terül. Két rétegben teljes a fedése, sajnos kissé lassan szárad. Sokszor olvasom egy-egy lakkról, hogy ugyan lassan szárad, de semmi gond, mert egy jó gyorsszárító fedőlakkal segíthetünk ezen. Egészen addig, amíg meg nem vettem a Seche Vite gyorsszárító fedőjét, ilyenkor belül tiltakoztam, hogy ez nem “mentség”. Most is így gondolom, de az SV-vel a birtokomban sokkal könnyebben emelkedem felül a lassú száradás problémáján.

Nem vagyok otthon a körömlakk finishekben, de crelly-nek mondanám ezt a lakkot; az biztos, hogy nem krém, viszont jelly-nek meg nem elég jelly. A színe klasszikus sötétvörös, bár a neve alapján reménykedtem egy kissé téglás beütésben, de végülis így is örülök neki, mert  - hihetetlen, de igaz – ilyen színű lakkom nincs.

sally hansen 510 brick wall 03

Ami a legszebb benne, az a csodálatos fénye. Nem úgy fénylik, mint amikor van rajta fedőlakk (a képeken is enélkül láthatjátok), és emiatt alig látod a színt (legalábbis képeken), hanem magától, mintha zselé lenne.

Összehasonlítottam két lakkból a készletemből, a bal oldali a China Glaze Adventure Red-y, ő világosabb vörös, és krém finishű, a jobb oldali pedig a Barry M Gelly Chili, ő pedig világosabb, tompább, és narancsos-barnás beütésű egy picit.

sally hansen 510 brick wall 04

Én az iparfumeriától kaptam tesztelésre a lakkot, itt találjátok a webshopban. 1100 Ft-ba kerül, és nagyon sok árnyalatban elérhető. Az utóbbi időben egyébként eléggé elterjedt Magyarországon a Sally Hansen márka, "offline" is sok helyen találkozhatunk vele.

A terméket tesztelésre kaptam, de ez nem befolyásolta a róla alkotott véleményemet.

11 megjegyzés:

 1. Ez gyönyörű, régóta vadászok ilyen meleg bordó árnyalatot. Fedőlakk nélkül én már nem lakkozok, mert nem bírom kivárni a száradást.

  VálaszTörlés
 2. Valóban géllakszerű fénye van, óriási élvezet nézegetni a fotóidat! :)
  Ritka az ilyen egyenletes fedésű, igényes felületű mélyvörös körömlakk! Lehet, hogy vadászni fogok erre a SH-re, de előbb ki fogom próbálni teljes felületen a már régebben megvásárolt Moyra Gel Finish vöröseimet, hátha tudják ugyanezt.

  VálaszTörlés
 3. hű, igazi szépséges, őszi szín:)

  VálaszTörlés
 4. Nagyon-nagyon szép színe van!

  VálaszTörlés
 5. nagyon tetszik a lakk is, meg a poszt stílusa is ;)

  VálaszTörlés
 6. Egyetértek, nagyon jó a poszt Bia, a lakk pedig gyönyörű! :)

  VálaszTörlés
 7. Ez a szín valami ritka gyönyörű! *.* A lakkozás is tökéletes, a képek pedig profik :)

  VálaszTörlés
 8. Nagyon szép ez a lakk, és jól áll Rajtad :-)

  VálaszTörlés