2014. május 29., csütörtök

Models Own | Golden Green

models own golden green 01

Márciusban szereztem be az első Models Own lakkjaimat, egyből egy mini szett formájában, mely a Beetlejuice kollekció Pinky Brown és Golden Green nevű tagját tartalmazza, valamint egy  ha jól tudom, csak ebben a szettben elérhető  kékesen irizáló rózsaszín árnyalatot.

A Pinky Brown nevű gyönyörűségről már írtam, és érintőlegesen már ott is ömlengtem a mai bejegyzés főszereplőjéről, a rózsabogár színű Golden Green-ről.

models own golden green 02

Kezdem a rossz hírrel: az üvegben látható színskálából a türkiz és az indigókék nem érvényesül körmön, csak az üvegről készült fotókon látszik ez a két árnyalat. Ezért azt javaslom, nézzük még pár pillanatig ezeket a képeket, én legalábbis egy picit elakadtam a bejegyzés írásában, szemkápráztatóan gyönyörű ez a színsor.

models own golden green 03

És még egy utolsó kép az üvegről:

models own golden green 04

A Pinky Brown-nál már említett, fura, kissé olajszerű állagot itt is tapasztaltam, de ez semmiben nem nehezítette a felvitelt, a lakk szépen, egyenletesen terült, két rétegben tökéletesen fedett.

Míg a Pinky Brown olyan, mintha apró pelyhecskékből állna, ez a lakk szerintem frost/metallic finishű (bár ezek meghatározásában sosem voltam jó), emiatt ha nem vagyunk ügyesek, meglátszhatnak az ecsetvonások. Nem árt alaplakkal kiegyenlíteni a körmünk felületét, mielőtt ezt a darabot használnánk, mert a nagyobb hibákat láttatni engedi  a fotók készültekor a mutató és a középső ujjam körme elég erősen sérült volt, ez látszik is a képeken; élőben nem volt ilyen feltűnő.

models own golden green 05

Mint említettem, a színéről nekem a rózsabogár jut az eszembe. Nem teszek be képet, mert tudom, hogy vannak olvasóim, akik kifutnának tőle a világból, de aki szeretné megnézni, mire gondolok, az kattintson ide. További képek erről a gyönyörű állatról itt és itt.

models own golden green 06

A színek közül a sárgás-aranyos zöld dominál, ez hajlik át sötétebb zöldbe, néhol egy kis melegebb arany árnyalat is látszik. Nekem nagyon tetszik, egymás után kétszer is felkentem ezt a lakkot, pedig ez ritkán fordul elő.

models own golden green 07

Átlagos gyorsasággal száradt, tartósságára 4-5 napot mondanék. A felülete szép sima és fényes, nem tettem rá fedőlakkot (mondjuk én amúgy is csak arra teszek, amire muszáj).

models own golden green 08

Összességében nagyon örülök, hogy megvettem, gyönyörű a színe és a minősége is jó; a zöld árnyalatok rajongóinak ajánlom, illetve azoknak, akik kedvelik a különlegesebb, "elrugaszkodottabb" lakkokat.

2 megjegyzés:

  1. Szép szín, magamon nem tudom elképzelni, de neked nagyon jól áll! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, nekem is nagyon tetszik magamon is :)

      Törlés