2014. április 18., péntek

Elfogyott! VII.

082

Igen-igen-igen! Végre sminktermék az elfogyott holmik között :D


087

Garnier Essentials Sensitive 2in1 nyugtató sminklemosó: Egy jó darabig az utolsó sminklemosóm. Az általa nyújtott teljesítményt elérhetem bármelyik általam eddig próbált micellás vízzel, azokat ráadásul az arcomra is nyugodtan használom, míg e mellett szükségem volt külön arcra való lemosóra, mert nagyon utálom az olajos érzetet, amit a kétfázisú lemosók hagynak maga után.
Újravenném? Nem.

L’Oréal Skin Perfection micellás víz: Az első micellás lemosóm, elégedett voltam vele, de nem vettem újra, és nem is fogom, igyekszem cruelty free terméket találni a helyére. Először a Dermacol vizét próbáltam, ez jobban tetszett, mint a L’Oréalé (teszt róla itt), most a rengeteg helyen dicsért Paese-t szeretném kipróbálni, de sajnos majd csak április végén lesz raktáron a MUP-ban; nem tudom, hogyan vészelem ki addig, már csak nagyon kevés van a Dermacolból.
Újravenném? Nem.

088

Baviphat mangós arcradír: Szerettem használni, hatásosnak is éreztem, de egyrészt elég húzós az ára, másrészt pedig most, hogy behoztam a hámlasztókat az arcápolási rutinomba, feleslegesnek érzem.
Újravenném? Nem
.
Baviphat epres maszk: Őt is szerettem, hatásos volt, a kis pirosságokat szépen lehúzta, de ő sem egy olcsó mulatság, így eléggé spóroltam vele a vége felé, aminek az lett az eredménye, hogy jól beszáradt (adtam hozzá egy kis vizet, így végül el tudtam használni a maradékot is). Nem vettem újra, helyette a Dermacol Acneclear maszkot próbáltam ki, lásd lentebb.
Újravenném? Nem.

Dermacol Acneclear arcmaszk: Eredetileg ez egy tasakos arcmaszk, de mivel sokkal több termék van benne, mint kéthasználatnyi, átraktam ebbe a kis műanyag tégelybe. Bár illatban nem veheti fel a versenyt az epres Baviphattal, minden másban igen, ráadásul lemosni még könnyebb is volt, tesztet róla itt olvashattok. Nem vettem újra, helyette zöld agyaggal próbálkozom, ami olcsóbb és tisztább.
Újravenném? Igen, de most mással próbálkozom.

094

Carmex ajakápoló: Hosszú időn át a kedvenc ajakápolóm volt, de elég sok helyről kezdtem hallani, hogy nem túl jó a bőrnek, akármennyire is hatásos, végül Mstindigo írása után mondtam le róla végleg. Azóta próbáltam a Himalaya Herbals kakaóvajasát (teszt itt), ezt egész jónak találtam, majd az iHerb rendelésemhez ajándékba választható Sierra Bees mézese volt soron, ez nem igazán tetszik.
Újravenném? Nem.

essence tusecset: Ő nyilván nem elfogyott, hanem elhasználódott, de megszolgálta az idejét szegény; lakkozás utáni körömágybőr takarításra használtam, tusecsetnek nem igazán vált be.
Újravenném? Nem, ebayről rendeltem filléres ecseteket, azokat használom takarításra.

Skinfood Good Afternoon Peach Green Tee BB krém: Az első BB krém, amit teljesen elhasználtam, sőt, újra is vettem. Ez még januárban történt, mert úgy láttam, gyorsan fogy, ehhez képest április elején préseltem ki belőle az utolsó cseppeket, tehát heti 2-3 használat mellett 5 hónapig bírta. Mindent leírtam róla ebben a bejegyzésben; röviden: nem tökéletes, de én nagyon szeretem.
Újravenném? Igen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése