2014. március 10., hétfő

Week 23: Inspired by a Movie | 31 WNC

week23_1

Utoljára nyáron alkottam valamit ennek a kihívásnak a részeként, ideje folytatni…

Tudtam, hogy vagy a Csillagpor, vagy a Nagy hal c. film által ihletett manikűrt szeretnék majd (mindkét filmről írtam itt), de utóbbihoz csak valamilyen “figurás” festés jutott eszembe, amit nem akartam, így maradt a Csillagpor.

Van nekem egy elképesztően gyönyörű sötétkék körömlakkom, az A-England Tristam, ami olyan, mint a csillagos égbolt, így adta magát, hogy őt felhasználjam, sokáig ez volt az egyetlen konkrétum ezzel a lakkozással kapcsolatban. Gondoltam átmenetre, de nem volt hozzá megfelelő lakkom – a szín passzolt volna, de a pigmentáltsága gyenge volt ehhez.


week23_2

Nemrég megkaptam Klautól a Moyra 252-es holografikus lakkját, és amikor leírtam a hozzá tartozó bejegyzésben (itt találjátok), hogy “csillagpor, holdfény jut róla az eszembe”, bevillant, hogy tökéletes lesz a csillagporos manikűrhöz. Megérte várni, ennek így kellett lennie :)

week23_3

Maga az átmenet nem lett a legegyenletesebb, ráadásul ez olyan technika, ami amúgy is jobban mutat élőben, nekem úgy nagyon tetszett; mutatós, de szofisztikált, majdnem bárhova viselhető.

7 megjegyzés:

  1. Nagyon szép, és valamiért az esős novemberi időszakot juttatta eszembe :)

    VálaszTörlés
  2. Hát ez valami csodálatos lett! Még sok ilyet :-)

    VálaszTörlés
  3. Nekem nagyon tetszik, a Csillagpornak meg már tényleg nekiállok elolvasni, de a filmet is leszedtem már :]

    VálaszTörlés