2014. március 25., kedd

Az első beauty boxom – Szépségboxom december

szepsegboxom december 01

Nemrég lehetőségem nyílt együttműködni a Szépségbolt webáruházzal, választhattam egyet a raktáron lévő korábbi boxok közül tesztelésre. A novemberi dobozkát szerettem volna, de abból már sajnos nem volt, így végül a decemberi limitált széria 1. tagja érkezett hozzám.

A doboz tartalma: Tous EDP, NYX Propel My Eyes szempillaspirál, Max Factor Xperience alapozó Brown Hessian árnyalatban, Olay Essentials tisztító és frissítő tonik, Vanita Kalcedon tartalmú krémszappan levendula illóolajjal, Antonio Banderas The Golden Secret minta.

Ezek közül a spirálról és az alapozóról külön bejegyzésben írok majd, így róluk most csak pár szót ejtenék, a többiről kicsit részletesebben számolok be.


szepsegboxom december 02

Vanita Kalcedon tartalmú krémszappan levendula illóolajjal: A leírásában mindenféle pozitív hatást ígérnek a kalcedon kapcsán; aki akar, higgyen az ilyesmiben, én inkább csak nevettem egyet rajta.

szepsegboxom december 03

Igényes papírdobozkában érkezik a kerek szappan; nincsen határozott levendulaillata, ez számomra jó hír, mert nem szeretem. Krémes habja van, nem vettem észre, hogy szárítana. El fogom használni zuhanyzáshoz, de nem nőtt a szívemhez. Teljes ára 1989 Ft, ennyi pénzt személy szerint nem adnék ki egyetlen szappanért sem, jelenleg 25% kedvezménnyel, 1492 Ft-ért kapható a webshopban, itt találjátok.

szepsegboxom december 04

Olay Essentials tisztító és frissítő tonik: Ez a tonik egyrészt nem az én bőrtípusomra való, másrészt pedig az összetevői sem elég szépek ahhoz, hogy használjam, így arra gondoltam, hogy odaadnám egy olvasómnak, ha át tudja tőlem venni személyesen Budapesten. Bárki jelentkezhet érte, aki ezt teljesíteni tudja, nincs semmilyen egyéb feltételem. A tonik eredeti ára 1499 Ft, de erre is 25% kedvezmény érvényes, így 1124 Ft-ért lehet a tiétek; itt találjátok.

szepsegboxom december 05

Max Factor Xperience alapozó: A spirál és ez az alapozó érdekelt leginkább a csomagból, és elsőre úgy tűnt, hogy a színe is tökéletes lesz, de sajnos jóval sötétebbre oxidálódik, mint a tubusbeli/felvitelkori színe, így félre kell tennem, amíg hozzábarnulok. Érdekes volt alapozót használni ismét, kíváncsi vagyok, hosszú távon hogyan teljesít. Teljes ára 4799 Ft, jelenleg 54% kedvezménnyel, 2208 Ft-ért kapható. Az én árnyalatomat, a 75 Brown Hessian-t itt találjátok, ezen kívül még 4 árnyalatban (3 világosabb, 1 sötétebb) elérhető.

szepsegboxom december 06

NYX Propel My Eyes szempillaspirál: Nagyon szeretek új spirálokat kipróbálni, erre a darabra is nagyon kíváncsi voltam, ráadásul ez egy kategóriával minőségibb/drágább azoknál, amiket általában használni szoktam. Egyelőre nem túl jó vele a viszonyom, túl sok festéket vesz fel a kefe, és az állaga is krémesebb, sűrűbb annál, amit szeretek, úgyhogy bár szép eredményt lehet vele elérni, de dolgozni kell érte. A spirál teljes ára 3878 Ft, most 10% kedvezménnyel, 3490 Ft-ért lehet a tiétek, itt találjátok.

szepsegboxom december 07

Tous EDP: Mint láthatjátok, a doboza alapján tesztert kaptam, de egyébként ilyen néven nem is találtam parfümöt sehol, a Szépségbolt oldalán sem. Kifújáskor azt a tipikus húsvéti locsolókölni szagot érezni, de egy-két perc után megszelídül, és egy egészen kellemes tavaszi virágillat marad belőle. Nem az én illatom, de használgatom mindennapi parfümnek, mondjuk az esélytelen, hogy valaha is elfogyasszam, ugyanis 90 ml, és az imádott City Rush parfümöm 50 ml-jét sem használtam el 2 őszi-téli szezon alatt sem. Annak ellenére, hogy EDP, nem túl tartós, pár óráig érezhető az én bőrömön. És igen, macis a kupakja :D

szepsegboxom december 08

Antonio Banderas The Golden Secret EDT: Egy férfi illat is lapult a csomagban, minta formájában. Tetszik, apukám szokott hasonló illatokat használni, valószínűleg neki fogom odaadni. A teljes, 100 ml-s kiszerelés eredeti ára 8990 Ft, most 6293 Ft-ba kerül, 30% kedvezménnyel.

A szépségboxom-ok 4990 ft-ba kerülnek, a márciusit már nem, az áprilisit még nem lehet kapni, egyébként itt tudjátok megrendelni az aktuális dobozt, és lehet 3, illetve 6 havi előfizetést is vásárolni.

Köszönöm a lehetőséget a Szépségbolt webáruháznak, e nélkül valószínűleg sosem próbáltam volna ki a beauty box műfajt.

1 megjegyzés: