2013. december 17., kedd

Karácsonyi nyereményjáték | a nyertesek

Gondolom sokan vártátok már ezt a bejegyzést, nem is húzom sokáig a dolgot, de aki szeretné, nyugodtan görgessen lejjebb :)

Mindenkinek köszönöm szépen a részvételt, remélem az új feliratkozók továbbra is érdemesnek tartják majd követni a blogot :)

Az első, mindenki számára elérhető játékra 103-an jelentkeztetek érvényesen, és összesen 333 érvényes esélyt szereztetek. A nyertest a random.org oldal segítségével sorsoltam ki, ő pedig nem más, mint a 294-es számú esély birtokosa, azaz


Nyereménye ez az arany-fekete csomag:

007


A második játékra, amely azok számára volt elérhető, akik az utóbbi 3 hónapban hozzászóltak a blogon, 19-en jelentkeztek. A nyertest itt is a random.org segítségével sorsoltam, aki a 18. jelentkező, azaz


Nyereménye ez a lila csomag:

023


Ahogy az a kiírásban is szerepelt, a nyerteseknek 72 óra áll rendelkezésükre jelentkezni a nyereményükért, tehát péntek 15 óráig várom az emaileket a sminkesatobbi@gmail.com címre!

Ha a nyertes(ek) nem jelentkezik(nek) a megadott időn belül, új nyertes(eke)t sorsolok.

Aki most nem nyert, az se búsuljon, lesz még nyereményjáték, a blog következő szülinapja alkalmából biztosan :)

9 megjegyzés:

 1. Juppíí! Köszönöm!
  Épp a lila csomagra vágytam nagyon :-D
  Küldöm is az emilt :-)

  VálaszTörlés
 2. Jaj, de örülök! El sem hiszem! :D Köszönöm szépen!
  Küldöm is a mail-t.

  VálaszTörlés
 3. Azta, csodálatos nyeremények!! Hogy lehetek ennyire oktondi hogy erre nem jelentkeztem? :)) Mikről marad le az ember a nagy kapkodásban... Gratulációk a nyerteseknek! :)

  VálaszTörlés