2013. november 25., hétfő

Golden Rose Carnival Nail Color | 12

golden rose carnival 12_01
Nem mondanám, hogy rajongok az ilyen típusú “darabkás” (fedő)lakkokért, de ebbe a példányba első pillantásra beleszerettem: türkiz és fekete és narancssárga, kell nekem!

golden rose carnival 12_02
A narancssárgáról itthon, természetes fényben kiderült, hogy piros, de sebaj. Átlátszó alapban nagy piros hatszögek, kisebb türkiz és fekete hatszögek, még kisebb türkiz hatszögek, türkiz pöttyök, rövidebb fehér, és hosszabb színjátszós, halványkék szálak.

Felvitelkor trükközni kell az egyenletes eredményért, a piros hatszögekre pedig szabályosan vadászni kell. A lenti képen 1, 2 illetve 4 rétegben láthatjátok a lakkot, fedőlakk nélkül.

golden rose carnival 12_03
Margarétán 3 színen mutatom meg: fekete (Avon Pro+ Licorice), vízzöld (az üvegben inkább kéknek tűnt - Avon Pro+ Sea Breeze), szürke (essence colour&go 35 movie star); plusz fehér alappal a körmeimen (Flormar Supermatte M103), minden esetben 2 rétegben használva.

golden rose carnival 12_04
Nekem egy ennél világosabb szürkén sokkal jobban tetszene. Feketén sem rossz, de azon nyilván nem érvényesülnek a fekete hatszögek.

golden rose carnival 12_05
A körmös képeken már viselek fedőlakkot – az az igazság, hogy 1 réteg nem elég a teljes simasághoz, viszont fedőlakk nélkül sem zavaró a felülete, tehát ha már fedőlakkozunk, akkor ne álljunk meg 2 rétegig. Ez persze csak utólagos okoskodás, a képeken 1 réteggel láthatjátok.

golden rose carnival 12_06
golden rose carnival 12_07
A Naillandnél vettem, 11 ml terméket kapunk 740 Ft-ért, ami nem rossz ár, bár nem igazán tudom/fogom kihasználni ezt a lakkot.
Van még pár olyan tagja a Carnival kollekciónak, amit szeretnék a magaménak tudni, például a 01, 14, 08, 11, 13, 16, de vissza kell magam fognom, mert ezek tipikusan olyan darabok, amikre nagyon vágyom, de csak 1-2x használnám őket.

3 megjegyzés:

  1. Fehéren tetszik a legjobban de megnézném nude vagy arany lakk fölött is. :)

    VálaszTörlés
  2. Én egyáltalán nem vagyok oda az ilyen fedőlakkokért, de fehéren és feketén tetszik ez :]

    VálaszTörlés