2012. november 14., szerda

Októberi kedvencek


Hát igen, egy picit elcsúsztam ezzel a bejegyzéssel, de mindig volt más, amiről írhattam.

Avon Naturals vörösáfonya&fahéj tusfürdő: Itt már írtam róla, csak megismételni tudom a véleményemet: finom illata van, nem szárít, jól habzik. Látszik, hogy még csak párszor használtam a kép készítésekor, azóta már több hiányzik belőle, de nem aggódom, mert 400 ml-s, szerintem még lesz benne, amikor megunom az illatát.

Catrice Revoltaire Toxic Combination szemhéjpúder paletta: Itt láthattok egy jellemző sminket vele; volt, hogy ilyen élénkre csináltam, máskor meg visszafogottabbra.

Nem mondom, hogy sok kombinálási lehetőséget rejt magában a paletta, de nagyon szépek a színei, tartósak, és könnyű velük dolgozni. Mondjuk hiába dicsérem, nem hiszem, hogy be tudjátok szerezni, mivel ez egy limitált kollekció része volt, a Revoltaire trendkiadásé, én is leértékelve vettem kb 1-2 hónapja, teljesen érintetlenül!

Catrice Multi-Colour pirosító 040 Pacific Beauty: Továbbra is fenntartom, hogy ez inkább bronzosító, én is annak használom. Pigmentált, és viszonylag tartós, szerintem nagyon jól áll nekem :) Mióta megvettem, csak ezt használom, szemmel láthatóan fogy, remélem találok majd helyette valamit, ugyanis ez is akciós volt, szóval gondolom már nem lehet kapni. 


Avon Supershock tus: Itt olvashatjátok a tesztet a termékről.  Úgy látszik, senki nem osztja a rajongásomat, legtöbbetek a színét kifogásolta, és abban igazatok is van, hogy köze nincs a katalógusban láthatóhoz, de én tudtam ezt előre, így nem ért csalódás.

Viszont van egy jó hírem azoknak, akiket meggyőzött a tus többi tulajdonsága, csak a színével nem voltak elégedettek: ha fekete szemceruzával alárajzolunk, nagyon hasonló színt kapunk, mint a katalógusban, csak mélyebbet, sötétebbet. Persze ez plusz egy lépést jelent a sminkelésben, mindenki eldöntheti, megéri-e neki a macera :)


Avon Színmegújító ajakrúzs Iced Coffee & Rimmel Lasting Finish rúzs 122 Stylish: A Rimmel rúzs már a szeptemberi kedvencek között is szerepelt, nem véletlen, hogy most is itt van :) 3-4 órát bír rajtam, nagyon szép színe van, és beképzeltség nélkül állíthatom, hogy jól áll nekem. Hétköznapokra nem szoktam ilyen erősen használni, inkább csak megszínezem vele az ajkaimat.

Az Avon rúzs egy picit kevesebb időt bír, kb. 3 órát, és mintha egy kicsit szárítana, de ez nem nagy tragédia, amúgy is használok ajakápolót.

Alterra Sensitive ajakápoló: Ez egy kicsit inkább muszáj-termék, szerintem egyetérthetünk, hogy a szeles-hideg idővel beköszönt az ajakápolók ideje. Nem hidratál annyira intenzíven és gyorsan, mint a Carmex, de azért egészen jól teljesít. A stift legvégén tartok,  de mivel kettesével árusítják, és a másikat még meg sem kezdtem, egy darabig még ezt fogom használni. Az ár-érték aránya nagyon jó, kb. 600 Ft-ba kerül a két darab.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése