2012. június 10., vasárnap

Szolgálati közlemény

Kezdjük a jó hírrel:
Akik követik a blog facebook-oldalát, azok már láthatták, hogy pénteken a blog elérte az 5000 oldalmegjelenítést, és a rendszeres olvasók száma is - szép lassan, de biztosan - növekszik! Köszönöm Nektek! :)


A kevésbé jó hír az, hogy vizsga-szempontból elég horror lesz a következő hét: holnap, szerdán, és csütörtökön is vizsgázom, csupa-csupa szép tantárgyból, ez az oka annak, hogy ma nem hoztam rendes posztot, és valószínűleg a jövő héten is ritkábban jelentkezem, mint egyébként. Egy bejegyzés mindenképpen lesz: emlékeztek a tengerész-körmökre? A hozzá tartozó sminket szeretném megmutatni, amivel egy kicsit kiléptem a komfort-zónámból, ugyanis (újra) megpróbálkoztam a rettegett tusvonallal, és rúzst is viseltem :)


Más: akik követik a blogokat facebookon, azok már találkozhattak a hírrel, miszerint a facebook korlátozza/korlátozta az oldalak megjelenítését, és ezért nem minden állapotfrissítés, bejegyzés jut el az oldal kedvelőihez. De szerencsére van megoldás:
Ha szeretnétek mindenről értesülni a bloggal kapcsolatban, akkor a blog facebook oldalán kattintsatok a beállítások fülre (kis fogaskerék szimbólum, jobb felső sarok), majd a "Hozzáadás az érdeklődési kör listákhoz"-ra. Ha még nincs ilyen listád, létre kell hoznod egyet (nálam "Smink" néven fut), "Új lista..."-opció. Ezek után a facebook főoldalon, a bal oldalsávban megjelenik az "érdeklődési körök" menüpont, a létrehozott listákkal együtt. Nincs más teendőd, mint rákattintani a lista nevére, és máris láthatod az összes infót a kedvenc blogjaidról! :)

Kérlek, legyetek velem türelemmel a jövő héten, ígérem utána minden visszatér a régi kerékvágásba! :)

Update 2012. 06. 11.

Szomorúan vettem tudomásul, hogy valaki leiratkozott az olvasók közül :( Nem tudom mit csináltam rosszul, ha valami nem tetszik, vagy tanácsotok van, írjátok meg!

5 megjegyzés:

  1. Sok sok sikert a vizsgákhoz, a többihez meg gratula, és remélem ha végeztél, a vizsgákhoz is gratulálhatok!! :]

    VálaszTörlés
  2. Köszi szépen mindegyikőtöknek, jól esik a biztatás :)

    VálaszTörlés