2012. május 9., szerda

Rossman haul - villámposzt


Tegnap vettem pár dolgot a Rossmannban.
Amiért ezt most gyorsan megosztom veletek, azok a szájfények: az akciós kosárkában voltak, a barna 249 Ft volt, a másik 699 Ft. Tekintve, hogy ezek a szájfények úgy 2300 Ft-ba kerülnek alapból, és a színek is nagyon tetszenek, úgy gondolom, megérte. Én az Árkádban voltam, nem tudom, hogy a többi Rossmannban is van-e ilyen kiárusítás. Ezeken kívül volt még pár akciós árnyalat: halvány babarózsaszín, élénk pink, átlátszó, és egy mályvás-barnás-rózsaszín.
Sok minden volt még kiárusítva, L'Oréal (rúzsok, pirosító), Astor (szemhéjpúderekre emlékszem főleg), Catrice (rúzsok, talán szem- vagy szájceruza), Maybelline (?) termékek, rengeteg essence szemceruza és körömmatrica.
Vigyázzatok, sajnos van aki ész nélkül bedobálja a nem akciós árnyalatokat is a kosárba. Én ilyenkor mindig mondom a pénztárosnak, hogy előbb nézzük meg, hogy tuti annyi-e az ár, mint ami ki van írva.

Bocsi a béna képekért, de nincs nálam a fényképezőgépem, viszont nem akartam várni a poszttal, mert ha felkeltem valaki érdeklődését a szájfények (vagy más) iránt, akkor nehogy lemaradjon róla.

az igazi színük valahol a két kép között van

A szájfények tesztjét a már sokat emlegetett Maybelline szájfény tesztjével együtt fogom posztolni, a spirál külön, az alapozó és a primer pedig közös bejegyzést kap terveim szerint.

Catrice Infinite Matt Up to 18h alapozó - 040 bronz beige 1899 Ft
Catrice Prime and Fine mattosító sminkalap 1399 Ft
Lovely Collagen-Wear szempillaspirál 649 Ft
Essence púderecset 849 Ft
L'Oréal Glam Shine Natural Glow - 409 Crystal Bronze Glow szájfény 249 Ft
L'Oréal Glam Shine Diamant - 163 Blush Carat 699 Ft 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése