2012. május 8., kedd

Körömerősítő projekt - 2. hét

Ismét kedd van, ez azt jelenti, hogy itt az ideje az újabb körömerősítő projektes posztnak, az essence ultra strong nail hardener nevű termékét használom.
Az előző részeket itt és itt tudjátok megnézni.


0. hét | 1. hét | 2.hét

Végre látok valami eredményt :) Nincsen újabb lemezesedés vagy törés, és bár ez a múlt hétre is igaz volt, azt nem tekintettem teljes eredménynek, hiszen akár véletlen is lehetett volna, de 2 hét lemezesedés/törés nélkül már sokkal kevésbé lehet az.
A körmeim szépen nőnek - bár nekem egyébként is viszonylag gyorsan nőnek a körmeim, szóval nem tudom, ez mennyiben köszönhető a körömerősítőnek -, múlóban az eddigi sérülések nyomai. Sajnos eléggé szárít a készítmény, ez látszik a körömágybőrömön, rendszeres krémezés mellett ilyen. A képen ki vannak ázva a körmeim, emiatt úgy tűnik, mintha kevésbé lennének egészségesek a körmeim, mint az előző héten, nézzétek el nekem.


Jövő héten jövök a 3. heti, utolsó bejegyzéssel, de tervezem, hogy írok majd ezen kívül még egy posztot később, úgy 1 hónap távlatából.

5 megjegyzés:

  1. Szerintem azért látszik a javulás :]

    VálaszTörlés
  2. Én is most körömkúrán vagyok! :D Most pénteken fogom 2.hete használni a körömerősítőt. Bár én egy Rimmelt! :) Sok sikert neked is a projecthez! :))

    VálaszTörlés
  3. Szerintem is szebbek a körmeid! :)

    VálaszTörlés